academy

orange tree academy

Alle lezingen, workshops en trainingen over Natural Skills worden georganiseerd door de Orange Tree Academy.  Zie hieronder voor meer informatie over dagworkshop Natural Skills en de diverse opleidingen Natural Skills of ga direct naar Orange Tree Academy.

Dagworkshop Natural Skills

De dagworkshop Natural Skills is een introductie in de Natural skills psychologie en geschikt voor een ieder die belangstelling heeft voor hoe onze psyche van nature vitaal functioneert. Je doet in deze workshop praktische kennis en kunde op van Natural Skills psychologie. Je hebt na deze dag een goed beeld van hoe belangrijk deze Natural Skills in je leven zijn. Ga naar de Orange Tree Academy voor meer informatie over deze workshop.

 
 

Opleidingen Natural Skills

De eerstvolgende opleiding Coachen op Natural Skills start op 1 maart  2024. Deze opleiding is speciaal ontwikkeld voor coaches, psychologen en leidinggevenden die extra verdieping zoeken in hoe onze psyche van nature vitaal functioneert en die anderen daarbij willen helpen. Ga naar de Orange Tree Academy voor meer informatie over deze opleiding en de andere opleidingsprogramma’s.  

opleiding natural skills

Training & Maatwerk

De Orange Tree Academy biedt verschillende natural skills workshops en lezingen aan over het hoe, wat en waarom van natural skills. Het onderwerp natural skills leent zich ook goed voor een thematische benadering. Een op maat gemaakt natural skill programma toegespitst op een thema naar keuze behoort tot de mogelijkheden. Meer weten…

Boekpresentatie

Einde 2021 is het boek Natural Skills – Een natuurlijke kijk op de psychologie bij Scheltema in Amsterdam gelanceerd. Het eerste exemplaar is door Barbara Baarsma in ontvangst genomen. Heeft u belangstelling voor een boekpresentatie? Neem met ons contact op via contact@theorangetreefoundation.com

Scroll to Top