Media

besteboekentips.nl

Beste Psychologie-Boeken [Top 10] [2022 Update]

 

 

Wat waren we omver geblazen toen dit boek bij ons op de deurmat viel. De auteur laat zich niet verleiden tot populaire trends en simpele kreten die wel leuk klinken. Dit boek trok ons zo omdat het met eer en respect omgaat met psychologie. Het onderzoek is grondig en helder en de conclusies in het boek zijn gestoeld op duidelijke verhalen. Dit boek staat dan ook stevig op #1 in onze top 10.

Tijdschrift voor positieve psychologie

Natural Skills – een natuurlijke kijk op psychologie!

Boekrecensie

– 9 juni 2022

De natuur geeft je maar twee opties: leren of blokkeren. Als je je natural skills wilt leren ontdekken en gebruiken om je mentale welzijn te behouden en te vergroten, dan is dit boek echt een aanrader. Mijn complimenten aan de schrijfster.

Artikel Maatschappij.wij

Ieder schoolcurriculum zou doordrenkt moeten zijn van revolutionaire verandering

– 5 mei 2022

Wij mensen hebben – net als plantenzaadjes – de potentie om tot bloei te komen. Maar daar zijn wel de juiste randvoorwaarden voor nodig. Daarin speelt het onderwijs een cruciale rol, stelt schrijver Janine Schimmelpenninck: “De wereld heeft behoefte aan veel dingen, maar bovenal aan meer wijsheid”. 

“The stakes could not be higher, but we have everything we need to get it right.” – Sir Ken Robinson

Artikel MaatschappijWij.nu

De natuur spreekt onze innerlijke taal. Het is aan ons om te leren luisteren

– 14 december 2021Connectie, vrijheid, geluk, gezondheid, vrede en comfort. Je hebt een goed leven als je deze kwaliteiten weet te borgen. De vraag is: hoe doe je dat? Door op zoveel mogelijk vlakken met de natuur te leren samenwerken, stelt Janine Schimmelpenninck, schrijver van het boek ‘Natural skills’.

Boeklancering Scheltema TV

 

 

Op 26 oktober is het boek Natural Skills in Amsterdam bij Scheltema gelanceerd. Barbara Baarsma heeft het eerste exemplaar in ontvangst genomen en daarbij het belang van mentaal welzijn in de samenleving nog eens onderstreept.

Scroll to Top